Naši lidé
Naši lidé jsou klíčem k úspěchu. Abychom mohli každý den poskytovat služby na té nejvyšší úrovni, budujeme a podporujeme tým profesionálů, pro které je práce vášní, radostí i posláním. Přidejte se mezi ně i vy!
Tomáš – Manažer
Našim kuchařským talentům, vývoji konceptů, gastroakcí, vzdělávání a kulinárním inovacím šéfuje Tomáš Vaněk. Jeho gastronomická kariéra zahrnuje hotely Hilton, vedení restaurací šéfkuchaře Emanuella Ridi, stáže v Le Cordon Bleu v Londýně i spolupráci v rámci zemí, kde Aramark působí. Tomáš ani při vypjatých situacích neztrácí dobrou náladu a skvělý smysl pro humor. Díky jeho výborným organizačním schopnostem všechno běží jako na drátkách.
Romana – Šéfkuchařka
Specialistka na studenou kuchyni se zkušeností z mnoha gastronomických firem nyní předává zkušenosti kolegům, kteří připravují studenou kuchyni v restauracích Aramark. V minulosti také řídila studenou výrobu v největší kuchyni v ČR ve Škoda Auto. Její největší zálibou je vymýšlet nové bagety, sendviče a snacky tak, aby hostům ještě více chutnaly.
Lukáš – Šéfkuchař
Neustále vymýšlí nové originální recepty pro koncept Cesta na talíř. V kuchyni se pohybuje od malička. Hned po škole nastoupil do restaurace Ambiente Brasileiro v Praze. Nejvíce zkušeností nasbíral u Riccarda Lucqueho, majitele vyhlášených restaurací La Finestra, Aromi a La Bottega, kde zastával pozici šéfkuchaře. Velkou školou byly stáže v Itálii, Velké Británii a Austrálii.
Jirka – Šéfkuchař
Jeden z nejtalentovanějších šéfkuchařů u nás začínal krátce po vyučení. Pod Jirkovýma rukama vznikají skutečné kulinářské skvosty a hosté si ho nemohou vynachválit. Není náhoda, že v roce 2020 zvítězil v naší celofiremní soutěži Chef Talent. Jirka vařením žije, neustále rád vymýšlí nové chuťové kombinace a jeho tvorbu můžete sledovat na Instagramu @chef.of.restaurant.aramark.